Welkom bij Zorggroep De Vechtstreek

Zorggroep De Vechtstreek biedt hoogwaardige (thuis)zorg, verpleging, aangenaam wonen en gevarieerde activiteiten voor inwoners van de Vechtgemeenten Breukelen, Kockengen en Loenen aan de Vecht. Dit wordt gerealiseerd door de vele medewerkers en vrijwilligers die samenwerken in de drie woonzorgcentra: ’t Kampje in Loenen aan de Vecht, De Aa in Breukelen en Overdorp in Kockengen.

Op de locaties dragen meer dan 300 vrijwilligers bij aan het persoonlijk welzijn van onze cliënten. Zorggroep De Vechtstreek is trots op haar vrijwilligers en beseft dat vrijwilligers echt dat extra's geven aan het dagelijks leven van onze cliënten.

Neem gerust contact met ons op. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek onderzoeken we met elkaar wat de kansen en mogelijkheden zijn. Wees welkom!

Aanmelden als vrijwilliger 

Wij kunnen uw hulp goed gebruiken!

Als vrijwilliger maakt u het verschil voor onze bewoners. Wij begroeten dan ook graag nieuwe vrijwilligers, die samen met de teams werken aan een mooi woonklimaat voor onze cliënten. Vrijwilligerswerk in onze woonzorgcentra is veelzijdig en loopt uiteen van het ondersteunen bij activiteiten tot het geven van aandacht door een huisbezoek, een wandeling maken of als huiskamer vrijwilliger een kopje koffie in te schenken.

Hieronder vindt u onze vrijwilligersvacatures. Op deze website leest u wat u als vrijwilliger voor onze bewoners kunt betekenen.U maakt het verschil!

U als vrijwilliger maakt het verschil tussen een gewone dag en een dag met een lach!

Wilt u iets betekenen voor een ander, maar vindt u niet een passende vacature in ons overzicht? Neem gerust contact met ons op. Met elkaar onderzoeken we de mogelijkheden.

Aanmelden als vrijwilliger